Ακυρώσεις Παραγγελιών

Η Skouras Cosmetics διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί. Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας ( ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@skourascosmetics.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2109347020. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή εκτέλεσης της πληρωμής (για πληρωμές μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή κατάθεσης του ποσού στον λογαριασμό μας) ή μέχρι την στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας (όταν έχει επιλεγεί μέθοδος πληρωμής η αντικαταβολή). Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση. Παραγγελίες που μένουν σε εκκρεμότητα λόγω ελλιπούς επικοινωνίας, λανθασμένων στοιχείων, έλλειψης διαθεσιμότητας ή μη κατάθεσης του απαραίτητου ποσού,  στο πέρας των 5 ημερολογιακών ημερών ακυρώνονται αυτόματα. Παραγγελίες με προϊόν που η έκπτωση του ξεπερνά το 90% θεωρούνται λάθος συστήματος και ακυρώνονται. Επίσης, η Skouras Cosmetics μπορεί να ακυρώσει μετά το πέρας 5 ημερολογιακών ημερών, μια παραγγελία εάν δεν κατατεθεί από τον Πελάτη το απαραίτητο έμβασμα στην περίπτωση Τραπεζικής Κατάθεσης όπως αναλύεται στην παράγραφο 4. Σε αυτή την περίπτωση ο Πελάτης θα πρέπει είτε να συναινέσει ώστε να αφαιρεθούν από την παραγγελία του προϊόντα ίσης αξίας με αυτή του εμβάσματος, είτε να καταθέσει εκ νέου το ποσό του εμβάσματος

Επιστροφές Προϊόντων

Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης ή αποστολήs e-mail στο info@skourascosmetics.gr. Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης και έχει προθεσμία δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών όπου μπορεί να επιστρέψει το προϊόν. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το σχετικό αποδεικτικό συναλλαγής (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή Τιμολόγιο – Δελτίο Αποστολής). Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησανχωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί (αφαίρεση προστατευτικής ζελατίνας) ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. Επίσης επιστροφές/αλλαγές δεν γίνονται δεκτές για προϊόντα που δεν φέρουν ταινία ασφαλείας (lip gloss, mascara, lip liner, eye liner, βερνίκια νυχιών και γενικότερα είδη που έρχονται σε επαφή με το δέρμα για να χρησιμοποιηθούν) για λόγους υγιεινής και προστασίας της υγείας.

Ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει την επιστροφή του προϊόντος και αλλαγή του με ένα άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας η οποία θα ολοκληρωθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραληφθούν τα προϊόντα από την Εταιρία.

Η επιστροφή πραγματοποιείται υπ’ ευθύνη του Πελάτη. Για την επιστροφή των προϊόντων, εκτός από την περίπτωση που ευθύνεται ο μεταφορέας, ο αγοραστής επιβαρύνετε με το κόστος των μεταφορικών παράδοσης και επιστροφής.

Οι επιστροφές χρημάτων των προϊόντων που έχουν επιστραφεί γίνονται αφού η Εταιρία έχει παραλάβει το προιόν και ελέγξει την κατάστασή του και μέσα στο πρώτο 10ήμερο από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της επιστροφής.

Κάθε προϊόν που θα έχει υποστεί ζημιές, ή του οποίου η συσκευασία θα έχει υποστεί φθορές, δε θα λάβει αποζημίωση. Αν το προϊόν που επιστράφηκε είναι ελλιπές ή έχει υποστεί ζημιές, μια μείωση της τιμής θα εφαρμοστεί σύμφωνα με τη διάγνωση που θα πραγματοποιηθεί από την Skouras Cosmetics.